Anti-aging

Elke dag lijken er meer fijne lijntjes bij te komen. En sommige lijntjes zijn inmiddels diepere lijntjes geworden. Je huid is minder strak en elastisch. Dat zie je niet alleen dat voel je ook als je aan je huid zit. Die frisse jonge uitstraling van in je twintigere jaren heeft zich ingewisseld voor een vermoeide iets wat vale huid.

Elke ochtend duik je diep in je toilettas om met alle veelbelovende crèmes en make-up de beste versie van jezelf te maken. Maar hoe hard je ook je best doet en hoe veel je ook besteed aan veelbelovende huidverzorgingsproducten en make-up van de drogist of parfumerie. Je wordt elke dag toch weer teleurgesteld.

Wil jij een stralende jonge huid waar je gratis een dosis zelfvertrouwen bij krijgt? Zeg dan maar Bye Bye tegen jouw verouderde huid en Hello tegen ons Smooth & Glow traject.

Lees meer

Pigment

Lukt het jou in de ochtend niet meer om jouw vlekkerige huid egaal te krijgen? Blijven er nieuwe pigmentvlekken bijkomen of worden de bestaande alleen maar donkerder? De pigmentvlekken laten je er ouder uitzien dan je bent.

Je bent het zat om elke ochtend weer al die lagen make-up aan te brengen om jou dat egale verzorgde uiterlijk te geven. Waardoor jij zelfverzekerd naar je werk kunt gaan.  Laat jouw pigment niet langer je zelfvertrouwen bepalen maar pak het aan!

Zeg maar Bye Bye tegen je pigmentvlekken en Hello tegen ons Bright & Balanced traject.

Lees meer

Acne

Een poosje geleden had je nog zo’n heerlijk zachte perzikhuid maar sinds kort lijken er elke nacht wel nieuwe puisten en pukkels bij te komen. Hoeveel je ook doucht of je gezicht wast je blijft je onverzorgd voelen.

Alle veelbelovende middeltjes uit de winkel maken je huid alleen maar droger en doen niet wat ze beloven. Je ziet door het bomen het bos niet meer. Het liefst zou je je gezicht verbergen, wanneer je door de gangen op school loopt.

Wij vinden dit niet nodig en delen graag onze jarenlange ervaring om jou je zelfvertrouwen terug te krijgen en de controle over jouw acne. Verstop je niet langer, maar pak het aan! Bye Bye Acne, Hello Clean & Easy traject.

Lees meer

Laser

Met ons brede scala aan lasers en IPL-systemen zijn wij in staat voor elke huidskleur of huidtype jouw huidwens in vervulling te laten gaan.

Wil jij niet langer scheren? Of ben jij al die ingegroeide haartjes meer dan zat? Dan is het de hoogste tijd om voor eens en voor altijd dag te zeggen tegen die gezicht of lichaamsbeharing. Een lichte of een donkere huid? Wij bezitten de beste lasers voor alle huidskleuren.

Of stoor jij je al tijden aan de pigmentvlekjes, rode bultjes of vaatjes in je gezicht of op je lichaam? Dan is het de hoogste tijd om hier wat aan te doen. Wij bezitten voor zowel de grote als fijne bloedvaatjes of bultjes lasersystemen die jou hiervan af kunnen helpen.

En die hardnekkige schimmelnagel? Ook die is uitstekend te behandelen met onze laser.

Nieuwsgierig geworden wat we voor jou kunnen doen?

Lees meer