Denk jij ook als je in de spiegel kijkt waar is mijn vertrouwde, frisse huid gebleven? Een aantal maanden geleden had je af en toe een keer een pukkel en wat mee-eters en nu zit het over je hele gezicht. De pukkels maken je onzeker want al douche en was je je nog zo vaak, je huid blijft een onverzorgde indruk maken. Je kunt je gezicht proberen te bedekken met een laag make-up maar eigenlijk worden je pukkels hier alleen maar zichtbaarder van. Je weet het niet meer.

Je kunt geld blijven weggooien aan veelbelovende verzorgingsproducten, maar je kunt ook investeren in de volledige aanpak!

Wat kun je doen om je pukkels ofwel acne te verminderen? De adviezen vliegen je om de oren want het ene product zou nog beter zijn dan de ander. Helaas is de werkelijkheid anders, je huid raakt geïrriteerd en je acne wordt er niet minder van.  Je wilt je acne onder controle krijgen en er schoon en verzorgd uitzien Je wilt je zelfverzekerd voelen omdat je weet dat je huid er goed uitziet. Je streeft naar een gezonde rustige huid. Je ben ontspannen omdat je je om je huid geen zorgen hoeft te maken.

Vanmorgen stond je voor de spiegel in de badkamer en je dacht: nu moet het anders. Je hebt al uren op internet gezocht naar de ultieme tip tegen acne. Het ene product naar het andere wordt geadviseerd door mensen die net als jij al zo’n zoektocht erop hebben zitten. Maar de ene huid is de andere niet, dus wat voor hen werkt hoeft bij jou niet te werken.

Hoe komt het dat niet iedereen acne heeft en wat doen zij anders? En klasgenoten met acne waarbij het er wel schoon en verzorgd uitziet waar gaan die naartoe? Je bent misschien bij de huisarts geweest die je buiten wat medicatie om ook niet echt kan adviseren en begeleiden. De hoogste tijd dat je kennis komt maken met de huidtherapeuten van Care Huid- en Oedeemtherapie.

Wij van Care Huid- en Oedeemtherapie maken gebruik van fotoapparatuur die ons een kijkje geeft dieper in de huid. Hiermee kunnen wij precies zien wat jouw huid nodig heeft om terug in balans te komen. Wat kun jij doen om jouw acne onder controle kan krijgen.

Na ons Clean & Easy Traject:

 • Je voelt je verzorgt en schoon
 • Je straalt en bent zelfverzekerd
 • Voel je je energiek en de wereld lacht je toe
 • Voelt je huid glad en gezond aan
 • Ben je onbezorgd jezelf

Voortaan gebruik je de juiste producten vol met bewezen effectieve ingrediënten die bij jouw huidtype en gewenst resultaat passen. Je geeft niet langer onnodig geld uit aan loze beloften maar doet een goede investering in onderbouwde resultaten. Geen lange zoektocht op internet naar de informatie over jouw persoonlijke huidvragen maar betrouwbare informatie door ons aangereikt. Dit alles geeft je weer vertrouwen in de weg die je bewandelt naar jouw gezonde en gladde huid.

Ja ik wil de gratis huidanalyse aanvragen!

Al na de eerste afspraak krijg je het vertrouwen dat ook jouw huid schoon en gezond kan zijn. Je hoeft niet langer zelf te experimenteren wat goed is voor jouw huid, je gaat direct aan de slag ook naast jouw drukke leven. Het Anti-acne Clean & Easy 6 stappen traject van Care wordt onderdeel van jouw dag routine.

Samen werken we naar die stralende huid toe die mensen doen omkijken omdat je er goed uitziet en niet omdat je een onrustige huid hebt. Een investering in jezelf die een verlittekende, sinaasappelhuid in de toekomst voorkomt.

Jouw huid, in goede handen bij Care Huid- en Oedeemtherapie.

Na het Clean & Easy Traject
heeft je huid:

 • Zichtbaar minder ontstekingen en vlekken
 • Prachtige, natuurlijke glow, geen glimmende vetlaag
 • Je huid voelt zacht wanneer je deze aanraakt
 • Geen droge, geïrriteerde en rode huid
 • Rustige huid, dus minder plekjes om aan te krabben
Ja ik wil de gratis huidanalyse aanvragen!

Mogelijk ben je al wel eens bij een huisarts, dermatoloog of schoonheidsspecialiste geweest. De voorgeschreven medicatie van artsen geven vaak wel een verbetering maar ook veel bijwerkingen die weer andere huidklachten veroorzaken. Wij van Care pakken het anders aan. Wij kijken naar het totaalplaatje.

Vaak zijn het niet alleen de pukkels die jouw huid er vlekkerig en het niet fris laten uitzien. Het is van een combinatie van een slechte huidconditie, littekens van oude plekjes en de echte actieve acne. Mensen die voor ons Anti-acne – Clean & Easy pakket kiezen krijgen van Care een jarenlange huidverbetering omdat zij de kennis en producten in huis hebben om naast de behandelingen ook thuis hun acne te lijf te gaan.

Slim besparen

Veel parfumerieën en drogisterijen zijn target gedreven. Dit betekent dat ze geen goed advies geven voor jouw specifieke huid, maar ze bieden het merk aan dat net op dat moment een leuke actie heeft voor de verkoper zelf.

In ons traject leer jij hoe je niet meer onnodig geld uitgeeft en dat je tijdrovende zoektochten naar het perfecte product voor je huid eindelijk voorbij zijn. Wij geven jou hierin advies op maat.

Ook bespaar je geld op schoonheidsbehandelingen die niet specifiek gericht zijn op huidverbetering en niet wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Dit houdt ons 6 stappen Clean & Easy Traject in:

Een kijkje in jouw diepere huidlagen met onze Observ huidscan. Wat gaat er schuil onder jouw bovenste huidlaag. Hoe gezond is jouw huid en welke factoren dienen er aangepakt te worden om weer een gecontroleerde, gezonde en frisse huid te krijgen.

In jouw huidscan portfolio nemen we jou mee door foto’s van je huid. Hier maken we inzichtelijk waar aan gewerkt kan te worden en waar jouw wensen liggen.

Je ontvangt naast de verschillende foto’s alle benodigde informatie, kennis en adviezen gericht op jouw unieke huidconditie en huidwens. Je bespaart hiermee jouw kostbare tijd want jij stopt met het online speuren naar informatie over acne en het uitproberen van allerlei acne middeltjes die vaak je huidconditie verslechteren en niet doen wat ze beloven.

Een schone frisse huid die in staat is om werkzame stoffen op te nemen in de huid.

Elke dag werk jij met hoogwaardige producten vol bewezen werkzame stoffen naar een gezonde huid waarbij jij de controle hebt over je acne.

In deze stap gaan we het gevecht aan met de verschillende facetten van acne.

Jouw huid is weer gezond en onder controle. Bij verergerende factoren weet jij wat je kunt doen om je huid weer in balans te brengen.

Bye bye acne – Hello new skin!

Wil jij weer die egale huid, maar vind je het lastig om de stap te zetten om naar een professional te gaan. De therapeuten van Care zijn zeer toegankelijk en warm zodat iedereen zich thuis voelt in de huidkliniek. Wat zie jij als je in de spiegel kijkt?

 • Ziet je huid er niet egaal uit?
 • Heb je pukkels met gele koppen
 • Heb je zwarte mee-eters
 • Heb je veel kleine bultjes op je huid
 • Ziet je huid er vlekkerig uit?
 • Zie jij je huid langzaamaan achteruit gaan?
 • Zie jij een glimmende huid
 • Zijn er al littekens zichtbaar van oude pukkels

Herken jij jezelf hierin? En ben jij klaar voor jouw acne onder controle te krijgen?

Ja ik wil de gratis huidanalyse aanvragen!

Veelgestelde Vragen

Je kunt blijven experimenteren met hapsnap huidverzorgingsproducten, medicatie en schoonheidsbehandelingen die geen goed eindresultaat bieden. Of je kiest voor ons Clean & Easy traject en investeert elke cent in onderbouwde en bewezen producten en behandelingen en bespaart hiermee jezelf kosten en tijd met het zoeken naar de beste oplossing.

Bij de huidanalyse gaan wij in gesprek met je en kijken we samen naar jouw huid. Wanneer je met ons aan de slag gaat ontvang je wekelijks informatie om meer kennis op te doen over huidveroudering, werkzame ingrediënten en huid verbeterende behandelingen. Je kunt deze informatie lezen of in de video-training bekijken. Net wat jij fijn vindt en past bij de drukte in je leven. Daarnaast investeer je in tijd voor jezelf met de behandelingen die plaats vinden in de praktijk.

Deelnemen aan het traject levert je tijd op. Je hoeft niet meer na te denken over hoe je je huid moet verbeteren. Geen urenlange zoektocht op internet naar de juiste producten. En je besteedt geen tijd meer aan negatieve gedachten over je huid. En als je vragen hebt kun je sparren met onze huidtherapeuten die jou direct een professioneel antwoord kunnen geven.

Je krijgt meer ruimte in je hoofd. Je hebt deze stap genomen, dit geeft rust en je krijgt juist energie!

Wij vragen volledige commitment. Jij wilt en verwacht van ons een volledig resultaat en dat kan alleen als jij ook volledig voor onze aanpak kiest. Dat is dus inclusief producten die wij jou adviseren.

Als wij vragen of onze klanten tevreden zijn met hun verzorgingsproducten horen wij vaak en ‘ja’ want hij ruikt en smeert zo lekker. Het lekkere smeren en ruiken van een crème doen helaas niks voor de huidverbetering. Wij kijken breder en dieper naar producten. Welke ingrediënten remmen de overmatige talgproductie, verfijnen de poriën en gaan ontstekingen tegen.

Veel huidverzorgingsproducten die zich richten op de acne huid drogen de huid uit. Deze producten bevatten veel agressieve huidonvriendelijke ingrediënten. Direct na gebruik voelt de huid heerlijk verfrist en ervaren mensen het als prettig. Helaas is het verfrissende gevoel van korte duur en wordt de huid sterk uitgedroogd met als gevolg een vergrote talgproductie. En juist dit is wat we willen tegengaan in plaats van aanwakkeren.

Heb je een vraag?

Wil je liever eerst even contact met ons? Bel naar 03458-447545 of stel je vraag via het formulier hieronder.