Denk jij ook als je in de spiegel kijkt waar is mijn jonge frisse uitstraling gebleven? Een aantal jaren geleden kreeg je nog complimentjes, nu vragen mensen of je moe bent. Wat doe je verkeerd? Je koopt toch alle veelbelovende huidverzorging bij de bekende drogisterijen. Waarom krijg je niet wat zij je beloven?

Je wilt je frisse uitstraling terug
maar geen kapitalen uitgeven zonder resultaat.

Je wilt je zelfverzekerd voelen omdat je weet dat je huid er goed uitziet. Je streeft naar een gezond en energieke uitstraling. Je glimlacht jezelf weer toe, want wat je ziet bevalt je.

Vanmorgen stond je voor de spiegel in de badkamer en je dacht dit moet anders. Je kijkt naar de prachtige dure potten huidverzorging in je kastje en denkt als dit niet werkt wat dan wel? Je bent best bereid om wat geld uit te geven voor producten en behandelingen als ze daadwerkelijk wat uithalen maar tot nu toe ben je alleen nog teleurgesteld.

Hoe doen die stralende, zelfverzekerde vrouwen dat toch? En waar gaan die naartoe? Als je online kijkt vliegen de veelbelovende kreten je om de oren. De behandeling bij deze salon moet het helemaal zijn en die crème van die winkel trekt alle rimpels strak.

Maar je hap snap koopverleden laat zien dat dit jou niet helpt om die leuke, positieve en stralende vrouw te zijn met die mooie egale huid. Wie kan jou hierbij helpen en waar krijg jij waar voor je geld? Ofwel waar ben jij in goede handen?

Wij van Care Huid- en Oedeemtherapie vinden het belachelijk dat veel mannen en vrouwen zoveel geld uitgeven aan dure crèmes terwijl ze geen resultaat bieden. Daarom hebben wij speciaal voor jou het Smooth & Glow Traject ontwikkeld om jou je jeugdige frisse uitstraling terug te geven en jij weer tevreden bent over jezelf. Dit is jouw investering meer dan waard.

Je kan wel aan de botox of filler,
maar als je je huidconditie niet aanpakt
is het weggegooid geld.

Na het Smooth & Glow Traject
voel jij je:

 • Stralend en zelfverzekerd
 • Energiek en de wereld lacht je toe
 • Verzorgd en geliefd
 • Jong en vitaal
 • Je bent gelukkig met wie je bent

Je gaat de juiste producten gebruiken passend bij jouw huidtype en gewenste resultaat. Je geeft niet langer onnodig geld uit aan loze beloften maar doet een goede investering in onderbouwde resultaten.

Geen lange zoektocht op internet naar de informatie over jouw persoonlijke huidvragen maar betrouwbare informatie door ons aangereikt. Dit alles geeft je weer vertrouwen in de weg die je bewandelt op weg naar jouw stralende huid.

Ja ik wil de gratis huidanalyse aanvragen!

Al na de eerste afspraak krijg je het vertrouwen dat ook jouw huid weer kan stralen. Je hoeft jezelf niet langer in de wacht te zetten, je gaat direct aan de slag ook naast jouw drukke leven. Het Smooth & Glow Traject wordt onderdeel van jouw dagroutine.

Krijg die stralende huid die mensen doet omkijken en jouw zelfvertrouwen een boost geeft. Een investering in jezelf die zichzelf vele malen terugbetaalt. Jij zit lekker in je vel en dit ontgaat je omgeving niet.

Jouw huid, in goede handen bij Care Huid- en Oedeemtherapie.

Na de 6 stappen van het Smooth & Glow Traject heeft je huid:

 

 • Zichtbaar minder rimpels, dit betekent een jongere en gladdere huid
 • Prachtige, natuurlijke glow zodat je huid straalt
 • Je huid heeft een zachte en vriendelijke uitstraling
 • Het is heerlijk om aan je huid te voelen
Ja ik wil de gratis huidanalyse aanvragen!

Mogelijk ben je al eens bij een cosmetisch arts geweest om je rimpels aan te pakken. Maar wanneer je in de spiegel kijkt zijn je rimpels wel weg maar toch heb je niet je frisse jeugdige uitstraling terug. Wij van Care pakken het anders aan. Wij kijken naar het totaalplaatje.

Het zou kunnen dat je denkt dat rimpels en fijne lijntjes je er oud en vermoeid uit laten zien. Maar de crux is: je hebt naar de totale glans en egaliteit van de huid te kijken.

Mensen die voor het Smooth & Glow Traject van Care kiezen krijgen een levenslange huidverbetering omdat zij de kennis en producten in huis hebben om naast de behandelingen hun huidveroudering te lijf te gaan.

Slim besparen

Veel parfumerieën zijn target gedreven. Dit betekent dat ze geen goed advies geven voor jouw specifieke huid, maar ze bieden het merk aan dat net op dat moment een leuke actie heeft voor de verkopen.

Gelukkig pakken wij dit anders en grondig aan met de bewezen aanpak van het Smooth & Glow Traject. Deze aanpak bestaat uit 6 stappen:

Dit houdt ons 6 stappen Smooth & Glow Traject in:

Een kijkje in jouw diepere huidlagen met onze Observ huidscan. Wat gaat er schuil onder jouw bovenste huidlaag? Hoe gezond is jouw huid en welke factoren dienen er aangepakt te worden om weer een mooie, gezonde en frisse huid te krijgen.

In jouw huidscan portfolio nemen we jou mee door de diepe lagen van je huid. Hier maken we inzichtelijk waar aan gewerkt kan te worden en waar jouw wensen liggen.

Je ontvang naast de verschillende foto’s alle benodigde informatie, kennis en adviezen gericht op jouw unieke huidconditie en huidwens. Je bespaart hiermee jouw kostbare tijd. Want jij stopt met het online speuren naar informatie over huidverbetering en het uitproberen van allerlei veelbelovende huidproducten die veel kosten en niet doen wat ze beloven.

Een gezonde natuurlijke ‘Glow’ die de eerste stap zet naar een gladde, strakke huid

Elke dag werk jij met hoogwaardige producten vol bewezen werkzame stoffen naar een stralende gladde en strakke huid.

In deze stap gaan we het gevecht aan met de fijne lijntjes en de grove structuur van jouw huid. Hier zeggen we jouw oude huidconditie gedag en zetten we de laatste stappen naar jouw frisse stralende huid met een prachtige glow.

Jij bezit nu jouw mooiste huid en hebt alle kennis en producten om huidveroudering tegen te gaan en je huid fris en stralend te houden.

Tijdens deze stap leren wij jou hoe je niet meer onnodig geld uitgeeft en dat je tijdrovende zoektochten naar het perfect product voor je huid eindelijk voorbij zijn. Wij geven jou hierin op maat advies.

Ook bespaar je geld op schoonheidsbehandelingen die niet specifiek gericht zijn op huidverbetering en niet wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Wil jij weer die stralende huid, die er gezond en verzorgd uitziet? Of vertel jij jezelf dat jouw tijd later wel komt? Dat het nu maar even zo is. Je bent druk en je omgeving eist al je aandacht op.

Wij geloven dat het leven nu is. Je krijgt geen tweede kans om het over te doen. Jij kunt ervoor zorgen dat je huid snel weer straalt. Ondanks de drukte die je leven en werk met zich meebrengt.

Wat zie jij als je in de spiegel kijkt?

 • Je huid is onrustig
 • Ziet je huid er niet egaal uit?
 • Ziet je huid er vlekkerig uit?
 • Zie jij je huid langzaamaan achteruit gaan?
 • Zie jij dat je lachrimpels niet meer vanzelf wegtrekken?
 • Zie jij dat je frons aan het eind van de dag in je huid blijft staan?

Herken jij jezelf hierin? En ben jij klaar om die stralende huid te krijgen?

Ja ik wil de gratis huidanalyse aanvragen!

Veelgestelde Vragen

Als je zo verder blijft gaan koop je steeds een loze belofte en ben je uiteindelijk meer geld kwijt zonder resultaat.

Bij de gratis huidanalyse kijken we samen naar jouw huid. Wanneer we met jou aan de slag gaan ontvang je wekelijks informatie om meer kennis op te doen over huidveroudering, werkzame ingrediënten en huid verbeterende behandelingen. Je kunt deze informatie lezen, in een video bekijken of beluisteren. Net wat jij fijn vindt en past bij de drukte in je leven. Daarnaast investeer je in tijd voor jezelf met de behandelingen die plaats vinden in de praktijk.

Daarnaast levert het ook tijd op. Je hoeft niet meer na te denken over hoe je je huid moet verbeteren. Geen urenlange zoektocht op internet naar de juiste producten. En je besteed geen tijd meer aan negatieve gedachten over je huid. Je krijgt meer ruimte in je hoofd. Je hebt deze stap genomen, dit geeft rust en je krijgt juist energie!

Wij vragen volledige commitment. Jij wilt en verwacht van ons een volledig resultaat en dat kan alleen als jij ook volledig voor onze aanpak kiest. Dat is dus inclusief producten die wij jou adviseren.

Als wij vragen of onze klanten tevreden zijn met hun verzorgingsproducten horen wij vaak terug ja want hij ruikt en smeert zo lekker. Het lekkere smeren en ruiken van een crème doen helaas niks voor de huidverbetering. Wij kijken breder en dieper naar producten. Welke ingrediënten verstrakken de huid, gaan huidveroudering tegen en geven je huid die mooie glow.

De producten uit drogisterijen, parfumerieën en apotheken bevatten te lage doseringen van de werkzame ingrediënten waardoor de producten hun belofte niet kunnen nakomen. Daarnaast zijn veel anti-aging producten gericht op enkel een oppervlakkig effect. Dit betekent het vanaf de buitenkant net lijkt alsof je rimpels minder diep zijn. Maar deze producten doen niets in de diepere huidlagen en hebben daarom geen duurzaam effect.

De witte stoffen in de crème weerkaatsen licht waardoor er optisch er een anti-aging effect ontstaat maar de huid verjongt zich niet. Om een totale huidverbetering te krijgen moeten er meerdere onderdelen van je huid aangepakt worden. Zo kijken wij naar zowel preventieve maatregelen als behandeling die direct resultaat geven.

Heb je een vraag?

Wil je liever eerst even contact met ons? Bel naar 0348-447545  of stel je vraag via het formulier hieronder.