Blijven er nieuwe pigmentvlekken bijkomen of worden de bestaande alleen maar donkerder? Je bent het zat om elke ochtend weer al die lagen make-up aan te brengen om jou dat egale verzorgde uiterlijk te geven, waardoor jij zelfverzekerd naar je werk kunt gaan.

Lukt het jou ‘s ochtends niet meer om jouw vlekkerige huid egaal te krijgen?

Als je in je badkamerkastje kijkt dan staat deze vol met veelbelovende gezichtscrèmes die jou elke keer weer teleurstellen. Stuk voor stuk weggegooid geld!

Je vraagt je af of er wel echt iets bestaat wat jouw huid weer egaal, verzorgd en stralend kan maken. Of is dit misschien de huid waar je het de rest van je leven mee moet doen?

De pigmentvlekken laten je er ouder uitzien dan je bent en je hebt toch nog heel wat jaren voor de boeg. Soms bekruipt je de angst dat er nog meer vlekken bij komen. En dan besef je het. Nu moet ik er iets aan doen!

Laat jouw spiegelbeeld
niet langer jouw zelfvertrouwen afnemen!

Je wilt minder tijd kwijt zijn aan je ochtend routine en toch zelfverzekerd naar je werk kunnen gaan. Je straalt weer omdat je weet dat jouw huid er goed uit ziet.

Maar waar is mijn huid in goede handen? En waar krijg ik waar voor mijn geld?

Wij van Care Huid- en Oedeemtherapie vinden de reclames voor pigment crèmes tenenkrommend. Ze klinken zo mooi maar wij weten dat dit te mooi is om waar te zijn.

Deze crèmes gaan jou niet helpen. Daarom hebben we voor jou onze jarenlange ervaring in het gevecht tegen pigment gebundeld in ons Bright & Balanced behandeltraject.

Ons Bright & Balance Traject zit vol bewezen verzorgingsadviezen en behandelingen die jou je egale, verzorgde en stralende uitstraling teruggeven. En wij bieden jou de benodigde tools om nieuw pigment tegen te gaan. Dit is jouw investering meer dan waard!

Na het Bright & Balanced Traject
voel jij je:

 • Verzorgd en zelfverzekerd
 • Stralend want je huid straalt en jij met haar
 • Energiek en de wereld lacht je toe
 • Vrolijk en geliefd
 • Jong en vitaal
 • Je bent gelukkig met wie je bent

Je gaat de juiste producten gebruiken met echte werkzame stoffen die jou helpen in de strijd tegen het pigment. Je geeft niet langer onnodig geld uit aan loze beloften maar doet een goede investering in onderbouwde resultaten.

Misleidende reclame zap je lachend weg,
want jij weet dat dit niet werkt.

Betrouwbare informatie krijg je van ons aangereikt. Zodat jij niet langer hoeft te zoeken naar de spelt in de hooiberg. Dit alles geeft je weer vertrouwen in de weg die je bewandelt op weg naar jouw egale, verzorgde en stralende huid!

Maar ook na het traject ben jij in staat om jouw huid te beschermen tegen de vorming van nieuwe vlekken. Je staat sterk met de kennis die wij jou hebben mogen geven.

Ja ik wil de gratis huidanalyse aanvragen!

Al na de eerste afspraak krijg je het vertrouwen dat ook jouw huid er weer egaal en verzorgd uit kan zien. Je hoeft jezelf niet langer in de wacht te zetten, je gaat direct aan de slag ook naast jouw drukke leven. Het Bright & Balanced Traject wordt onderdeel van jouw dagroutine.

Krijg die stralende huid die mensen doet omkijken en jouw zelfvertrouwen een boost geeft. Een investering in jezelf die zichzelf vele malen terugbetaalt. Jij zit lekker in je vel en dit ontgaat je omgeving niet.

Jouw huid, in goede handen bij Care Huid- en Oedeemtherapie.

Na de 7 stappen van het Bright & Balanced Traject heeft je huid:

 • Zichtbaar minder pigment, dit betekent een jongere, frissere en egalere en huid
 • Prachtige, natuurlijke glow zodat je huid zichtbaar straalt
 • Je huid heeft een frisse en verzorgde uitstraling
 • Het is heerlijk om aan je huid te voelen zonder die dikke lagen make-up
Ja ik wil de gratis huidanalyse aanvragen!

Mogelijk ben je al eens bij een dermatoloog of schoonheidsspecialiste geweest om het pigment aan te pakken. En de crème of milde behandeling heeft jouw pigment wel wat lichter gemaakt. Maar helaas was dit resultaat van korte duur.

Een zonnige dag kleurt jouw pigment direct weer donker. Wij bij Care pakken het anders aan. Wij behandelen zowel het oppervlakkig als het dieper gelegen pigment.

Kies je voor het Bright & Balanced traject dan kies je voor een levenslange huidverbetering. Jij hebt de kennis in huis om jouw huid stralend te houden en nieuw pigment tegen te gaan.

Slim besparen

Veel parfumerieën en drogisten zijn target gedreven. Dit betekent dat ze geen goed advies geven voor jouw specifieke huid, maar ze bieden het merk aan dat net op dat moment een leuke actie heeft voor de verkopen.

Gelukkig pakken wij dit anders en grondig aan met de bewezen aanpak van het Bright & Balanced Traject. Deze aanpak bestaat uit 7 stappen:

Dit houdt ons 7 stappen Bright & Balanced Traject Traject in:

Een kijkje in jouw diepere huidlagen met onze Observ huidscan. Wat gaat er schuil onder jouw bovenste huidlaag? Hoe gezond is jouw huid en welke factoren dienen er aangepakt te worden om weer een mooie, gezonde en frisse huid te krijgen.

In jouw huidscan portfolio nemen we jou mee door de diepe lagen van je huid. Hier maken we inzichtelijk waar aan gewerkt kan te worden en waar jouw wensen liggen.

Je ontvang naast de verschillende foto’s alle benodigde informatie, kennis en adviezen gericht op jouw unieke huidconditie en huidwens. Je bespaart hiermee jouw kostbare tijd. Want jij stopt met het online speuren naar informatie over huidverbetering en het uitproberen van allerlei veelbelovende huidproducten die veel kosten en niet doen wat ze beloven.

De oppervlakkige peel die het oppervlakkige pigment helpt aan te pakken.

Elke dag werk jij met hoogwaardige producten vol bewezen werkzame stoffen naar een stralende egale en verzorgde huid.

In deze stap gaan we het gevecht aan met dieperliggende pigment. De aanmaak van het dieperliggende pigment wordt gestabiliseerd en zo remmen we de aanmaak van nieuwe pigmentvlekken.

Tijdens deze behandeling richten we ons wederom op het oppervlakkige pigment voor een mooi egaal resultaat.

Jouw huid is weer verzorgd en onder controle. Jij weet bij verergerende factoren wat je kunt doen om je pigment weer in balans te brengen.

Wil jij weer die egale huid, die er gezond en verzorgd uitziet? Of vertel jij jezelf dat jouw tijd later wel komt? Dat het nu maar even zo is. Je bent druk en je omgeving eist al je aandacht op.

Wij geloven dat het leven nu is. Je krijgt geen tweede kans om het over te doen. Jij kunt ervoor zorgen dat je huid snel weer straalt. Ondanks de drukte die je leven en werk met zich meebrengt.

Wat zie jij als je in de spiegel kijkt?

 • Ziet je huid er onverzorgd uit?
 • Ziet je huid er niet egaal uit?
 • Ziet je huid er vlekkerig uit?
 • Zie jij je huid langzaamaan achteruitgaan?
 • Zie jij dat je alleen maar meer pigmentvlekken krijgt?
 • Zie jij dat de zon het elke keer erger maakt?

Herken jij jezelf hierin? En ben jij klaar om die egale huid te krijgen?

Ja ik wil de gratis huidanalyse aanvragen!

Heb je een vraag?

Wil je liever eerst even contact met ons? Bel naar 0348-447545 of stel je vraag via het formulier hieronder.