Over ons

Care Huid- en Oedeemtherapie is de professionele en persoonlijke praktijk voor huidtherapie en oedeemtherapie in Woerden. In de medische omgeving van de gezondheidscentra hebben wij korte lijntjes en kunnen zo altijd een totaalpakket aanbieden.

Wij zijn een team van vier huidtherapeuten, met hart voor hun vak. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn en voelt iedereen zich gehoord en op zijn gemak. Wij houden er namelijk van om mensen blij te maken en ze weer stralend de deur uit te zien gaan. Want wanneer je huid straalt, straal jij! En dat geeft nou net even dat stukje zelfvertrouwen wat jou de betere versie van jezelf maakt.

Wij hebben alle apparatuur, producten en vakkennis in huis om iedereen het beste behandeltraject te bieden, passend bij hun persoonlijke huidwensen en huidtype.

Opleiding

Alle huidtherapeuten werkzaam bij Care Huid- en Oedeemtherapie zijn HBO opgeleide huidtherapeuten. Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij het kwaliteitsregister Paramedici.

Kennis houden wij up to date door het volgen van scholingen en het lezen van vakliteratuur. Daarnaast zijn wij vakidioten die altijd speuren naar handige, gemakkelijk toepasbare nieuwe snufjes voor in de praktijk.

Team Care

Thessa

Thessa

Deze bezige bij structureert haar structuur. Houd niet van het halve werk maar houd wel van chips. Niet een handje maar een hele zak. Verder juist een echte ‘Health freak’. Volgt niet de massa maar haar intuïtie. Elke behandeling bij haar is maatwerk. En last but not least: gepassioneerd Huid- en Oedeemtherapeut.

Lynn

Lynn

vrolijk en opbeurend met oog voor detail. Een kluns met de laptop maar een
Pro in haar vak. Praat graag over eten, gaat nog liever uiteten # wat eet jij vanavond? Deze babbelkous maakt van elke behandeling een klein feestje. Helemaal op haar plek als Huid- en Oedeemtherapeut.

Marloes

Marloes

Geboren en getogen in Woerden en altijd in voor een gezellig praatje. Dol op haar dochters, maar vindt rust in haar werk. Puistjes uit knijpen is voor Marloes pure ontspanning. Daarom altijd vrolijk tijdens het werken als Huid- en Oedeemtherapeut.

Melanie

Melanie