Veelgestelde Vragen

Ja wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Ja, oedeembehandelingen worden vergoed uit je zorgverzekering. De eerste 20 behandelingen worden deels of volledig vergoed uit je aanvullende zorgverzekering.

Vanaf de 21e behandeling kunnen wij een machtiging aanvragen bij de zorgverzekering. Wanneer de machtiging wordt afgegeven zullen de behandelingen vanaf de 21e behandeling uit de basisverzekering vergoed worden. Echter zal je eigen risico eerst aangesproken worden.

Dit is sterk afhankelijk van de mate van oedeem en de behandelingen die hiervoor nodig zijn. Gemiddeld zien wij onze cliënten aan het begin 1x per week. Dit wordt vervolgens afgebouwd wanneer het oedeem in de onderhoudsfase komt.

Wij zijn voorstander van zelfmanagement en bekijken per cliënt wat hierin mogelijk is. Houd jij ervan om zelfredzaam te zijn dan leren wij jou graag wat je zelf kunt doen, zodat je zo min mogelijk afspraken in de praktijk hebt.

Wij proberen je binnen een week een afspraak te bieden.

Het tarief wordt bepaald door jouw zorgverzekeraar. Dit ligt meestal tussen de 40 en 50 euro per behandeling.

Nee, in het verleden deden wij dit zelf maar wij zijn sinds 2020 een samenwerking aangegaan met Hilhorst hulpmiddelen. Deze kleinschalige organisatie is zeer vakkundig en persoonlijk. Patricia zorgt ervoor dat jij altijd de beste kous krijgt passend bij jou klachten. Patricia meet de kousen aan vanuit de vertrouwelijke plek van onze praktijkruimte.