Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /www/Ip/Internal/Revision.php:44 Zomeractie 2019 Laserontharen oksels en bikinilijn in Woerden

Zomeractie 2019 Laserontharen van oksels en bikinilijn in Woerden

Deze zomer hebben wij in de maanden juni, juli en augustus maar liefst twee mooie acties voor laserontharen.

Aanbieding laserontharen oksels

Ben je het ook zo zat om dagelijks je oksels te scheren? Start dan deze zomer met laserontharing van de oksels.
In de zomer maanden kost een behandeling slechts € 65,00 per behandeling. Wanneer je in één keer 6 behandelingen afrekent dan betaal je maar €60,00 per behandeling.

Aanbieding laserontharen bikinilijn

Scheren of harsen van de bikinilijn geeft vaak vervelende ontstekingen. Tijd om daar nu eens een eind aan te maken d.m.v. laserontharen.
In de zomer maanden is laserontharen van de bikinilijn vanaf € 56,00 i.p.v. vanaf €80,00. De prijs is vanaf omdat je kunt kiezen uit verschillende gebieden zoals, de zijkanten die net buiten je bikinibroekje vallen of misschien wil je in het gebied wel alle haren weg en kies je voor een 'brazilian'.

Voor meer informatie over de prijzen kun je contact met ons opnemen. We maken dan graag een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.