Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /www/Ip/Internal/Revision.php:44 Webshop huidproducten

Webshop huidproducten

Door het grote aanbod van huidverzorging is het vaak lastig om goede producten te vinden en te kiezen. Wij als huidtherapeuten zijn altijd op zoek naar de beste producten om huidproblemen aan te pakken en te voorkomen.

Wij werken in de praktijk met de producten van Neostrata, Biretix, Mineralogie en Heliocare. Veel van onze patiënten gebruiken de producten die wij ook in de praktijk gebruiken, maar deze zijn ook prima te gebruiken zonder een behandeling van de huid. De producten van Neostrata bevatten een hoog percentage van de werkzame stof glycolzuur, wat een milde acne of beginnende huidveroudering al prima kan behandelen. Voor het aanschaffen van de producten heeft u geen afspraak in onze praktijk nodig. U kunt de producten verkrijgen via ons webshop www.huidtherapieproducten.nl. Als u vragen heeft over de producten of het gebruik hiervan, kunt u altijd contact met ons opnemen.