Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /www/Ip/Internal/Revision.php:44 Vacature Huidtherapeut

Vacature Huidtherapeut

Je bent een afgestudeerde Huid- & Oedeemtherapeut, hebt ervaring met laseren en vindt het leuk om zowel medische als cosmetische behandelingen uit te voeren. Je wilt het beste behandeltraject en eindresultaat voor de patiënt en daarom kijk je verder dan de standaard paden. Je kunt zelfstandig werken en vindt het leuk om met andere disciplines samen te werken. Je bent woonachtig in de omgeving van Woerden.

Herken jij je hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn een praktijk voor Huid- & Oedeemtherapie met twee vestigingen in Woerden. Beide locaties bevinden zich in een gezondheidscentrum, waardoor wij veel samenwerken met andere disciplines.

Wij zijn per direct op zoek naar een Huid- & Oedeemtherapeut voor 8-16 uur per week met uitbreidingsmogelijkheid in de toekomst.

Word jij onze nieuwe collega? Schrijf een persoonlijke motivatiebrief of maak een filmpje waarin wij jou leren kennen. Mail voor 27 november 2020 de motivatiebrief en/of filmpje samen met je CV en foto naar admin@carehuidtherapie.nl, t.a.v. Lynn Otter & Thessa Esser.