Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /www/Ip/Internal/Revision.php:44 Nieuwe behandeling bij Care: Schimmelnagellaser

Nieuwe behandeling bij Care: Schimmelnagellaser

Sinds een aantal maanden is onze lasertherapeut, Zehra Inanli, in het bezit van een nieuwe laser. Het gaat om de Fox III ARC Laser, die ingezet wordt bij schimmelnagels.

Bij deze behandeling worden de schimmels onder de nagel vernietigd zonder dat de nagel, het nagelbed en de omliggende huid wordt beschadigd. Klinische studies bewijzen het succes van deze laserbehandeling. Afhankelijk van de ernst van de aandoening worden de nagels twee tot drie maal achter elkaar behandelt met een tussenperiode van 4 weken. Na de behandelingen moet de schimmel uit de nagel groeien. Dit kan enkele maanden tot een jaar duren.