Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /www/Ip/Internal/Revision.php:44 Microneedling

Microneedling

Bij microneedling worden met behulp van zeer kleine naaldjes minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Door de wondjes die in de huid ontstaan, wordt de huid gestimuleerd om zichzelf te herstellen. Hierbij komen groeifactoren vrij die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Het collageen en elastine zorgen ervoor dat de huid gladder en egaler wordt.

Ook wordt de celvernieuwing van de huid gestimuleerd. Na de behandeling zal de huid gaan schilferen, waarna littekens afvlakken en bij pigmentaandoeningen zal het te veel aan pigment geleidelijk aan afnemen.

Microneedling wordt ingezet bij acnelittekens, littekens, pigmentaandoeningen en algehele huidverbetering.