Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /www/Ip/Internal/Revision.php:44 Maandaanbieding mei actie laserontharen bikinilijn

Last van ongewenste haargroei? Ga naar de huidtherapeut in Woerden!

Scheren, epileren en harsen zijn voor velen een dagelijkse bezigheid. Helaas gaat dit veelal gepaard met rode bultjes, ingegroeide haren en een droge jeukende huid. Door te kiezen voor laser ontharen behoren deze klachten tot de verleden tijd.

Bij Care Huid- & Oedeemtherapie werken wij met het Duetto MT Evo lasersysteem, deze bevat een Alexandrite 755nm laser en een Nd:Yag 1064nm laser. Met dit lasersysteem kunnen wij alle huidtypen, dus ook de donkere (negroïde) huid veilig behandelen.

Met laser ontharen zorgen wij voor een permanente haarreductie. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment in het haartje. Hierna wordt het laserlicht omgezet in warmte en wordt het haarzakje vernietigd. Er kan nu geen nieuwe haar gevormd worden.

Het laserlicht zorgt voor veel warmte in de huid, daarom gebruiken wij tijdens de behandeling een speciaal luchtkoelsysteem om de huid uitstekend te koelen. Dit zorgt voor een minder pijnlijke behandeling en minimale huidreacties zoals roodheid en zwelling. Wilt u verzekerd zijn van de beste behandeling, dan bent u bij Care Huid- en Oedeemtherapie aan het juiste adres. Bij Care Huid- & Oedeemtherapie wordt u altijd behandeld door Hbo-opgeleide en BIG-geregistreerde Huidtherapeuten die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van licht- en laserbehandelingen.

Care Huid- en Oedeemtherapie
T: 0348-447545
E: info@carehuidtherapie.nl
www.carehuidtherapie.nl

Locatie Gezondheidscentrum Woerden
Steinhagenseweg 2-G
3446GP Woerden

Locatie Medisch Centrum Iepenhof
Iepenhof 1-F
3442GZ Woerden

Maandaanbieding Mei
Komt u in mei voor een ontharing laserbehandeling van de onderbenen, dan krijgt u 50% korting op de behandeling van de bikinilijn. Deze prijsafspraak die u met de huidtherapeut maakt is geldig op de gehele behandelperiode indien de onderbenen en bikinilijn gelijktijdig behandeld worden.

Bent u benieuwd wat Care Huid- en Oedeemtherapie voor u kan betekenen, maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak voor een informatief consult. Bel naar 0348-447545 of mail naar info@carehuidtherapie.nl