Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /www/Ip/Internal/Revision.php:44 Maandaanbieding februari - Acne

Maandaanbieding februari 2019 - Acne, ontvang gratis een reinigingsproduct!

Heb jij last van acne en zou je dit graag willen verminderen? Dan hebben wij een fijne actie voor jou. In de maand februari krijg je namelijk bij afname van drie acnebehandelingen een gratis Neostrata Clarifying Facial Cleanser t.w.v. €26,80.

Actie voorwaarden

  • De drie behandelingen worden bij de eerste behandeling of intake betaald d.m.v. PIN, hierna ontvang je het gratis product.
  • De drie behandelingen worden uitgevoerd binnen 12 weken.
  • De aanbieding is geldig voor de reinigende behandeling, acne laserbehandeling en/of acne peeling.

 

Acne, ook vaak jeugdpuistjes genoemd, wordt gezien als een huidprobleem van pubers. Echter zien wij in de praktijk ook veel volwassen mannen en vrouwen die op latere leeftijd last krijgen van acne. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat 90% van de mensen op enig moment in hun leven last krijgen van acne. Om verergering van acne en het ontstaan van littekens en pigmentvlekjes te verminderen is het belangrijk om op tijd professionele hulp te zoeken. Dit kan bij de huidtherapeuten van Care Huid- en Oedeemtherapie in Woerden. Huidtherapeuten zijn HBO opgeleide paramedici en werken veel samen met huisartsen en dermatologen om zo de beste zorg voor de huid te kunnen bieden.

 Acne ontstaat wanneer de bovenste laag van de huid verdikt is, de talgproductie verhoogd is en er een aanwezigheid is van bepaalde bacteriën in de huid. De oorzaken van deze drie punten zijn voornamelijk een erfelijke aanleg en hormonale verandering. Dit zie je veelal in de puberteit en wanneer vrouwen zwanger zijn of in de overgang raken. Daarnaast kunnen externe factoren zoals cosmetica, wrijving en plukken aan de huid, stress, voeding, zon en roken een rol spelen.

Door de externe factoren aan te pakken kan de acne al een stuk verminderen. Daarnaast is het raadzaam om de huid regelmatig te laten behandelen bij de huidtherapeut. Door het verwijderen van mee-eters en puistjes kan de huid sneller herstellen, waardoor de kans op het ontstaan van littekens en pigmentvlekjes zal afnemen. De behandeling bij de huidtherapeut kan gecombineerd worden met medicatie, voorgeschreven door de huisarts of dermatoloog.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies over je huid of de verzorging hiervan? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met één van onze huidtherapeuten. Een acne behandeling bij de huidtherapeut wordt veelal vergoed uit de aanvullende verzekering.