Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /www/Ip/Internal/Revision.php:44 Maandaanbieding April

Maandaanbieding April - Pigmentvlekken behandelen met IPL en Laser

Pigment, ook wel melanine genoemd, is de kleurstof van ons lichaam. Deze kleurstof bepaalt welke huidskleur je hebt, maar ook de kleur van je haren en ogen worden bepaald door melanine. Daarnaast beschermt het pigment je tegen de schadelijke UV-straling uit zonlicht. Soms raakt de aanmaak van melanine verstoort en ontstaat er een ophoping van pigment ofwel een pigmentvlek. Waarom de één hier mee te maken krijgt en de ander niet, ligt aan de mate van blootstelling aan zonlicht maar ook aan erfelijkheid, huidtype, hormonale invloeden en door schade aan de huid. Of u nu pigmentvlekken heeft op het gezicht, lichaam of handen, oppervlakkig, diep, scherp of onscherp begrensd, wij adviseren u graag over de beste behandeling met bijpassend huid- en productadvies.

Afhankelijk van het soort pigment en de locatie zijn er verschillende behandelmogelijkheden. Eén van deze behandelingen betreft een IPL of laserbehandeling. De behandeling met de IPL of laser gaat als volgt; het pigment in de huid absorbeert het laserlicht en zet dit om in warmte, waardoor de overtollige pigmentcellen vernietigd worden. Eerst zal de pigmentvlek donkerder kleuren waarna het lichaam het pigment in ongeveer vier weken opruimt. Er zijn gemiddeld twee á drie behandelingen nodig voor het meest optimale resultaat.

Wat u zelf kunt doen is uw huid dagelijks beschermen tegen UV-straling door middel van een goede antizonnebrandcrème. Op deze manier helpt u de vorming van nieuwe pigmentvlekken te voorkomen.

Bent u benieuwd naar de behandelmogelijkheden van uw pigment? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met één van onze huidtherapeuten. Bij Care Huid- & Oedeemtherapie wordt u altijd behandeld door Hbo-opgeleide en BIG-geregistreerde Huidtherapeuten die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van licht- en laserbehandelingen.

Maandaanbieding April
Wilt u uw pigmentvlek(ken) laten behandelen? Maak een afspraak in april
en ontvang 20% korting op uw eerste IPL of laserbehandeling!