Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /www/Ip/Internal/Revision.php:44 Littekentherapie

Littekentherapie

Litteken massage

Deze massagetechniek maakt het litteken losser waardoor eventuele verklevingen opgeheven worden. Het litteken zal soepeler aanvoelen en de bewegingsbeperkingen zullen verminderen. Tevens stimuleert de massage de doorbloeding en de stofwisseling in het litteken en in de omgeving van het litteken wat klachten als jeuk en pijn doen verlichten.

Silicone gel (sheets)

Ter ondersteuning van de littekenbehandeling kan er gekozen worden voor de behandeling met siliconen. Onderzoeken hebben uitgewezen dat siliconen een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van het litteken. Siliconen kunnen de verhevenheid en roodheid van het litteken doen afnemen en tevens verbeteren siliconen de hydratatie van het litteken.