Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /www/Ip/Internal/Revision.php:44 Laserontharen bij ongewenste haargroei

Actie! - Laserontharen bij ongewenste haargroei

Wilt u niet meer scheren, epileren of harsen? Dan is laserontharing misschien iets voor u!

Veel mannen en vrouwen hebben te maken met ongewenste haargroei. Scheren, epileren en harsen zijn dan ook voor velen een dagelijkse bezigheid. Helaas gaat dit veelal gepaard met rode bultjes, ingegroeide haren en een droge jeukende huid.

Bij Care Huid- & Oedeemtherapie werken wij met het Duetto MT Evo lasersysteem, deze bevat een Alexandrite 755nm laser en een Nd:Yag 1064nm laser. Met dit systeem kunnen wij alle huidtypen, dus ook de donkere (negroïde) huid veilig behandelen.

Met laser ontharen zorgen wij voor een permanente haarreductie. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment in het haartje. Hierna wordt het laserlicht omgezet in warmte en wordt het haarzakje vernietigd. Er kan nu geen nieuwe haar gevormd worden.

Het laserlicht zorgt voor veel warmte in de huid, daarom gebruiken wij tijdens de behandeling een speciaal luchtkoelsysteem om de huid uitstekend te koelen. Dit zorgt voor een minder pijnlijke behandeling en minimale huidreacties zoals roodheid en zwelling.

Bij Care Huid- & Oedeemtherapie wordt u altijd behandeld door BIG geregistreerde Huidtherapeuten die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van licht en laser behandelingen. Bent u benieuwd naar uw ontharingsmogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met één van onze huidtherapeuten en ontvang 20% korting op uw eerste laserbehandeling!

Deze actie is geldig op uw eerste behandeling in februari 2018