Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /www/Ip/Internal/Revision.php:44 Wat te doen bij een droge huid

Jubileum actie maart

Geschreven door Thessa Esser

Vandaag, 1 maart 2017, is de meteorologische lente begonnen. Met deze stormachtige dagen voelt het nog helemaal niet als lente aan. Door dit koude weer kun je veel last hebben van je huid. Eigenlijk komt dit niet alleen door de kou, maar voornamelijk door de verwarming die thuis en op het werk aan staat. De lucht wordt daardoor erg droog en dit merk je aan je huid, lippen en luchtwegen. Je huid wordt droog, geeft een trekkerig gevoel en kan heel erg jeuken.

Ik geef je een aantal tips om dit aan te pakken:

  1. Drink voldoende water.
  2. Controleer de vochtigheid in je huis. Is het te droog? Gebruik dan een luchtbevochtiger om de luchtvochtigheid op peil te houden.
  3. Gebruik hydraterende verzorgingsproducten.

Natuurlijk ga ik even wat verder in op tip 3. Op veel verzorgingsproducten staat het woord vochtinbrengend. Eigenlijk klopt deze bewoording niet want we kunnen geen vocht van buitenaf de huid inbrengen. Watermoleculen zijn namelijk te groot om opgenomen te worden door onze huid. Gelukkig maar anders zou je helemaal opzwellen als je lekker in bad ligt. Hydrateren kan wel, hiermee wordt bedoeld dat bepaalde stoffen die in het product zitten vocht uit de diepere huidlagen aantrekken. Gluconolactone is zo een stofje. Gluconolactone is een Polyhydroxy Acid (PHA), dit is een mild zuur wat onder andere de barrièrefunctie van de huid versterkt, de huid exfolieert (dan ben je gelijk van de schilfertjes af), het is een antioxidant en het heeft een wateraantrekkende kracht waardoor het de huid ook hydrateert.

Dit veelzijdige ingrediënt verdient gewoon een plaatsje in de spotlight! Om ons 5-jarige jubileum te vieren zijn alle producten van Neostrata met gluconolactone in de aanbieding.

Je krijgt in maart 15% korting op de volgende producten:

Clarifying Facial Cleanser
Facial Cleanser
Renewel Cream
Bionic Eye Cream
Bionic Face Cream
Ultra Moisturizing Face Cream
Pigment Lightening Gel