Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /www/Ip/Internal/Revision.php:44 Jubileum actie #4 - mei - Wil jij je huid verbeteren?

Jubileum actie mei - Wil jij je huid verbeteren?

Vitamine A is hèt wetenschappelijk bewezen ingrediënt bij huidverbetering. Vitamine A stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, heeft een afschilferende werking op dode huidcellen en vermindert pigmentophopingen. De zichtbare effecten op de huid zijn vermindering van fijne lijntjes en rimpels, een gladde textuur en een frisse en egale teint. Bijna te mooi om waar te zijn! Nou zitten er ook een aantal nadelen aan vitamine A. Vitamine A kan namelijk roodheid, irritatie en schilfering van de huid veroorzaken. Daarnaast verliest vitamine A zijn werking wanneer het in aanraking komt met daglicht waardoor je dit ingrediënt alleen s’ avonds kunt gebruiken.

Na 8 jaar onderzoek komt het merk Medik8 met een Award-winning vitamine A product; r-Retinoate Youth Activating Cream. r-Retinoate is een huidverbeteringsserum met alleen maar voordelen. r-Retinoate verbeterd de huid zichtbaar. Door een gepatenteerde formule is het product ook overdag te gebruiken, heeft een tot 8x sterkere werking, huidverbetering is al zichtbaar vanaf vier weken en het grootste voordeel; r-Retinoate irriteert de huid niet!

 

Om de komst van dit geweldige product te vieren hebben wij een leuke jubileum aanbieding. In de maand mei krijgt u een gratis Medik8 foam cleanser 150 ml bij aanschaf van een Medik8 huidverbeteringsset bestaande uit: Medik8 Hydr8 Rich SPF 30, Medik8 r- Retinoate en Medik8 Hydr8 Night Cream. Of u krijgt een gratis Medik8 foam cleanser 40 ml
bij aanschaf van Medik8 r-Retinoate.

Bent u benieuwd wat de huidtherapeut kan betekenen bij huidverbetering? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. Wij stellen graag met u een behandelplan op, die aansluit bij uw huid en wensen. Wilt u alleen de producten aanschaffen? Geen probleem, onze producten zijn ook te koop via onze webshop.