Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /www/Ip/Internal/Revision.php:44 Jubileum actie #3 april 2017 - Bescherm uw huid van binnen en buiten

Jubileum actie #3 april - Bescherm uw huid van binnen en buiten

Vorige maand stond onze jubileumactie nog in het teken van de koude stormachtige dagen en het verzorgen van de gedehydrateerde huid. Nu laat de zon zich al af en toe zien! Afgelopen dagen is het al erg mooi weer geweest en helaas hebben wij al wat zonverbrande huidjes voorbij zien komen in de praktijk. De jubileumactie van de maand april staat daarom in het teken van twee paradepaardjes van onze zonbescherming. Onze nieuwste zonnecrème Heliocare 360° Mineral Fluid SPF50 en het zonbeschermingssupplement Heliocare Ultra-D.

We beginnen met de zonnecrème. Zoals u wellicht weet beschermt u zich met een zonnecrème tegen de schadelijke effecten van UV-A en UV-B. Jarenlang bevatte zonnecrème alleen een UV-B filter. Een te hoge dosis UV-B verbrand de huid, geeft schade aan het DNA en kan huidkanker veroorzaken. Afgelopen jaren is uit onderzoek gebleken dat UV-A veel dieper in de huid schade aanbrengt aan de cellen, daarnaast zorgt het ook voor veroudering van de huid. Daarom zit nu in de meeste zonnecrème’s een UV-A en UV-B filter. In de meest recente onderzoeken is naar voren gekomen dat IR-straling (infrarode straling) en zichtbaar licht (HEvis) ook schade aan de huid brengen. IR zorgt voor een afbraak van collageen en zichtbaar licht zorgt o.a. voor pigmentvlekken, huidveroudering en huidkanker. Onze nieuwste zonnecrème Heliocare 360° Mineral Fluid SPF50 beschermt u tegen UV-A, UB-B, IR en HEvis (zichtbaar licht). Nog een mooie bijkomstigheid is dat deze zonnecrème minerale filters bevat.

Met een zonnebrandcrème bescherm je de huid van buitenaf. Je kunt de huid ook van binnenuit beschermen met de Heliocare Ultra-D. Dit is een voedingssupplement die de huid beschermt tegen UV-A en UV-B stralen. Dit supplement gebruik je als ondersteuning naast een zonnecrème en is ook uitermate geschikt voor mensen met een zonneallergie.

De jubileum actie van april is 15% korting op beide zonbeschermingsproducten. Deze kunt u bestellen via onze webshop of bij ons in de praktijk.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.