Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/Ip/Request.php:244array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /www/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /www/Ip/Internal/Revision.php:44 Care opent haar tweede vestiging!

Officiële opening Medisch Centrum Iepenhof

Vanaf maandag 1 februari 2016 heeft een nieuw gezondheidscentrum in Woerden, genaamd Medisch Centrum Iepenhof, haar deuren geopend. Met trots kunnen wij mededelen dat Care Huid- en Oedeemtherapie een tweede vestiging heeft in dit nieuwe centrum. Medisch Centrum Iepenhof is gelegen in het Bomen- en Bloemenkwartier (tegenover supermarkt Lidl). Het is een groot centrum geworden met vele zorgverleners zoals huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen, thuiszorg organisaties, podotherapeuten en natuurlijk wij als huid- en oedeemtherapeuten.

Op zaterdag 19 maart van 10:00 - 13:00 bent u van harte welkom op de open dag en de officiële opening van Medisch Centrum Iepenhof. U kunt een kijkje komen nemen in het nieuwe centrum waar allerlei activiteiten zijn voor jong en oud! Bij de huidtherapeuten van Care kunt u terecht voor een zon advies.

Adres gegevens
Medisch Centrum Iepenhof
Iepenhof 1F
3442 GZ Woerden
0348-447545